lørdag den 26. februar 2011

Jeg ønsker mig en draperet nederdel...

...som denne fra James Perse. Den vil være rigtig fin til min søns barnedåb sammen med en hvid top og mine nye pumps eller Acne støvletter :)
Er der nogen som ved hvordan den er størrelses mæssigt og om den kan købes andre steder end hos NAP?

torsdag den 24. februar 2011

Loppefund - gave fra min mor

Min mor elsker loppemarkeder og kom den anden dag med denne Lyngby vase som hun havde fundet til 10 kr. som jeg er blevet rigtig glad for. Den passer lige til en forårs buket, så forår kom nu frem;)

Dagens outfit 22.02.11 i mødregruppe

Cardigan: H&M / t-shirt: H&M / Legins: Bllack Noir / støvler: Acne og desuden iført den store sorte jakke som hænger bagved fra Acne som jeg tidligere har blogget om.

fredag den 18. februar 2011

Oprydning i garderoben

Har købt bøjler til min garderobe så det blir mere overskueligt og ordentlig at se på.

Fik 60 bøjler for 90 kr. hos den lokale renseri:)

Mit Trendsaleskøb

Endelig fik jeg fingrene i jakken fra Isabel Marant. Jeg har ønsket mig den siden efteråret, men den var udsolgt alle steder. Derfor har jeg ledt efter den på Trendsales, men ikke vundet de auktioner der var, lige indtil sidste fredag...der vandt jeg en auktion og fik rettigheden til at købe denne jakke brugt. Den er lige sendt til rens pt, men når den kommer hjem igen poster jeg et outfit billede af den og mine nye pumps:)

torsdag den 17. februar 2011

Inspiration til mine nye pumps

Har lige hentet lidt inspiration hos bloggeren Columbine som har et par lignende mine nye pumps fra Pura Lopez. Synes det er fedt at de fine sko blir sat sammen med et par slidte jeans og sommer strik for at bløde lidt op:)

New in Pura Lopez

I dag modtog jeg disse Pura Lopez pumps med kitten heels med posten;) De fåes i både sort og lys brun til 1.199 kr hos Hørlyck Sko i Århus og på Carla F hjemmeside. jeg valgte de sorte da de er klassiske og kan bruges hele året rundt til næsten alt. men de lyse er nu også rigtig fine...det var et svært valg;)

Hva synes i?

fredag den 11. februar 2011

Yellow fredag

Mit fredags outfit i sort, gul og black pearl... bluse fra H&M, Top fra H&M, nederdel fra H&M og nye sko fra Vagabond ss11 kollektion. Har selv taget billeder i dag, derfor de små udpluk:)

fredag den 4. februar 2011

Acne vega søges...

Jeg har forelsket mig i denne pumps fra Acne. Derfor søger jeg en str 36 i den sorte. Har prøvet alle steder, men uden held. Derfor prøver jeg lige at skrive på min blog, hvis der eventuelt skulle være en medlæser den har et par tilsalg eller har set dem i en butik. hvem ved, måske er jeg heldig;)

torsdag den 3. februar 2011

Pearl Drop in action...


Som lovet nu billede af min nye neglelak. Sådan ser den ud, Pearl Drop, når den kommer på. Den er hvid med guld skær, vil jeg sige. jeg har lagt den på to gange. Håber det kan ses hvordan den er når den kommer på. Jeg er helt sikker på jeg kommer til at bruge den meget her til forår da den passer til de lyse farver og er knap så hård når nu jeg har en lille baby;) Men især til brune finger blir den flot;)

onsdag den 2. februar 2011

Nye Chanel lakker

Nu er der indkøbt nye farver til neglene til foråret; Black Pearl og Pearl Drops har jeg valgt at udvidde mit Chanel lager med;) Hva med jer, skal i have eller har i invisteret i nogle af disse nye farver?