søndag den 27. marts 2011

Hjælp søges...

Jeg har ledt efter disse stiletter fra zara på Trendsales og Zaras online shop så længe nu, men ikke haft heldet med mig. Derfor søger jeg nu hjælp via min blog i håb om er måske er et par tilsalg i str 36 eller en flink københavner som vil hjælpe mig med at skaffe dem:) Synes de er så flotte og klassiske, men alligevel med et sjovt snit. Jeg bor i nordvestjylland, så har giga langt til en Zara butik:(

Vil blive meget taknemmelig :=)



Billede lånt af Modemedmere.dk

torsdag den 17. marts 2011

Hvilke...

...ville i vælge af disse to?...
...denne flettede udgave fra Dico som koster 1600,- eller...
...denne udgave fra Ksubi hos Notabene med nitter og som koster 1999,-

onsdag den 16. marts 2011

Skattepenge tilbage = Nespresso

Nu skal det være...jeg har besluttet at jeg vil investere mine skattepenge i en coffeemaker og har tænkt mig det skal være en Nespresso Citiz & Milk. efter hvad jeg har læst mig frem til på nettet, skulle nespresso maskiner være de bedste og overkommelig i forhold til prisen. Den skulle koste 1600 kr hvis man bestiller den på nettet.

Nogen som har erfaring med denne maskine?...

mandag den 7. marts 2011

Fine ting hos H&M


Nogle af de ting som lige nu er at finde i H&M shop online. Røde bukser til 179,-, tyndstrikket top med satin på skuldre 129,- og jersey top med hulstrik til 80,-. Alle tre ting falder lige i min smag og befinder sig nok snart i min virituelle indkøbskurv;)

Nyt til sønnike

Hummel body 119,- og bukser 170 kr.

søndag den 6. marts 2011

Min makeup pung...

Et udpluk af mine favourit makeup produkter: NARS highlighter i farven Copacabana, Chanel ombre farven Taupe grisé 87, Chanel Rouge Allure farven 187 Génial, MAC eye shadow farven mylar, MAC studio sculp foundation no NW20, MAC mineralize skinfresh natural i medium plus, MAC lip conditioner og The Bodyshop børste.

lørdag den 5. marts 2011

Outfit ide med draperet nederdel

Synes dette er et flot sæt, og kan rigtig godt lide de draperede nederdele for tiden;)
I går modtog jeg min James Perse nederdel i sort med posten;) og den passede super fint -wohoo. Købte en str 3 (de er meget små i str) på www.Tobi.com hvor den tilmed var sat ned;)
Billede lånt fra Costumes hjemmeside - måske det kan inspirere andre til at investere i en draperet nederdel;)