torsdag den 30. juni 2011

The Bodyguard...

...vises lige nu på kanal 5:) En film som bringer minder frem fra ens helt unge teenager år og som er en klassiker. Jeg elsker den,... hva med jer...? Sønnike sover og nu skal mor nyde film:)

tirsdag den 21. juni 2011

Jeg kunne ikke...

...lade være at købe dem.;0  Cacharel sandalerne fra Stylepaste på udsalg, som jeg har set hos http://bakgaardogbragt.blogspot.com/ som også har købt dem med 30 % rabat. De er intet mindre end fantastiske, gode at have på og farven er helt speciel:) dem vil jeg blive så glad for når det gode vejr forhåbentlig kommer igen på søndag,.... har jeg høre lidt om i vejrudsigten;D

mandag den 20. juni 2011

Guitar herro

"Lidt" nyt til junior blev det også til,... eller det vil sige han fik bl.a. kalechevogn, ny autostol fra Römer, bodyer og tøj fra Ej Sikke Lej, så "lidt" er vist bare et tillægsord;) Men denne pude synes jeg er så fin at den bare skal blogges om. Den er fra  Ferm Living og koster 299,- i Magasin. Min lille mand er jo lidt en rock kid, så synes den er sjov og måske han vil lege med den en dag;D
AC/DC trøjen er selvfølgelig også lige kommet på i anledningen af den nye guitar pude;) Men der går vist lidt tid endnu før han kan se meningen i den. Men indtil der pynter den fint i hans tremmeseng.

søndag den 19. juni 2011

Ny clutch fra COS

For tiden er min faste taske min pusletaske, så der har jeg typisk mine egne ting; pung, telefon m.m liggende løst. Derfor har jeg investeret i denne clutch som kan rumme det hele, så det er samlet i èn:D Desuden vil den også være fin til sommerfester, i denne turkise farve. Den er i ægte læder og har to lommer. Koster 350 kr.

mandag den 13. juni 2011

Just ordered...

... denne skønne silkebluse fra Zara. Efter at have set den på Mille fra www.whynotblog.dk er jeg blevet ret vild med den. Den koster 459 kr og er online hos Zara lige nu;) Men tror man skal skynde sig, hvis man vil have fingrene i den ;D

Tror den vil være skøn til mine best pants fra Moshi Moshi Mind...

lørdag den 11. juni 2011

Sommer og Mimosa på tæerne

Carin Wester sandaler / Rayban Aviator solbriller / Chanel Le Vernis Mimosa no 577 / Apotekets sollotion faktor 20 som både er allergi testet og svanemærket.

fredag den 10. juni 2011

Sommerudsalg

Har lige modtaget disse to toppe med posten i dag. De er fra Forrest & Bob og der var 40% hos agusta.dk så var der mulighed for nogle sommer toppe i go kvalitet til rimelige penge. Der var mange slags og farver tilbage derinde, men valgte disse to; den ene t-shirten med lomme på brystet i grå og den anden top i sort med logo.

lørdag den 4. juni 2011

Best pants...

...endelig kom de, mine nye bukser fra Moshi Moshi mind:D De er super dejlige i kvaliteten, bløde og sidder godt. Her har i først lige et par nærbilleder af dem inden de blir vist i action;)

...Så nu er jeg faktisk ret fristet til at købe disse Sunshine shorts derfra også, som http://fashionbysobczak.blogspot.com/ også har blogget om:) Men måske bare i den grå...hmm ville altså være fin til en sort tanktop her i sommervarmen;) De koster 599,- og fåes i sort og grå. What to do...?

torsdag den 2. juni 2011

Moshi Moshi mind & Repetto

Venter spændt på at mine nye Moshi Moshi bukser skal komme med posten...har bestilt de populære Best pants på Moshi Moshi mind net shoppen. Det er blot de sorte jeg har bestilt. Skal nok vise dem frem når de kommer;) Nogle som kender dem?...

Jeg vil bruge dem sammen med mine Repetto dansesko som jeg købte i Moshi Moshi sidste sommer. De er special lavet til Moshi Moshi butikkerne. Mener at de koster omkring 1499,- - de er rigtig gode at gå i og elegante samtidig, hvis nogle skulle få lyst til et par;)