torsdag den 17. marts 2011

Hvilke...

...ville i vælge af disse to?...
...denne flettede udgave fra Dico som koster 1600,- eller...
...denne udgave fra Ksubi hos Notabene med nitter og som koster 1999,-

5 kommentarer:

  1. Uha de er svær for de er fine begge to.
    Jeg elsker flettet på dem fra Dico og er vild med skindet og nitterne på de andre.
    Jeg har kigget selv rigtig meget på dem fra Notabene, så derfor er jeg allerede forelsket i dem på forhånd og ville vælge dem. Men fine er de begge!

    SvarSlet
  2. Eeeeeej, hvor er de begge flotte! Svært, svært valg, hvis budgettet ikke vælger for dig.

    Jeg har selv haft et par fletballerinaer engang og der er selvfølgelig forskellige kvaliteter indenfor flet (Bottega Veneta-kvalitet fx - og det var mine sko ikke!), men mine fletsko var ikke ret holdbare, hvis man lige fik stødt snuden, og jeg får også altid slidt mine sko ret mærkeligt bagpå på højre fod, når jeg kører bil og har foden på speederen...

    Så udfra mine erfaringer, ville jeg gå efter Ksubi'en!

    SvarSlet
  3. Tak for jeres hjælp, ja det er et svært valg. De er begge super flotte, og kan lige forestille mig dem til mørke skinny jeans eller bare ben til sommer og en kjole:) Må lige i tænkeboxen lidt endnu.

    Trins: Kan godt se pointen med de nemt kan gå i stykker i læderet når de er flettet, og hvis kvaliteten ikke er helt iorden...det havde jeg slet ikke tænkt over.

    Hanne: Ja Notabenes varer går man aldrig fejl i byen med. Mine cowboy støvler derfra er nok de støvler jeg har som blir brugt mest - og læderet er super lækkert:)

    SvarSlet
  4. Ja de er super flotte. Overvejer dem også stadig:)

    SvarSlet